6. Pesticiden op je Groenten & Fruit elimineren: Pesticiden 99% verwijderen "Groenten en Fruit weer veilig."
Overzicht
Eindelijk is er een oplossing tegen Pesticiden op groenten & fruit!
Je voedsel reinigen van pesticiden, schimmels en bacteriën met NIEUW een technische vernuft.
Pesticiden zijn potentieel giftig voor mensen en kunnen nadelige gezondheidseffecten veroorzaken, zoals chronischeziektes, ongziektes (COPD), kanker, schade aan het immuunsysteem, zenuwstelsel en voorplanting.
Deze baanbrekende formule breekt de moleculaire structuur door Elektrolytische bewerking van de pesticide en verontreinigingen af, waardoor ze worden omgezet in onschadelijke, niet-giftige stoffen die gemakkelijk kunnen worden verwijderd met 1x tot 2x ruim afspoelen met water.
Productinformatie
Plus en minpunten.
+ Voedsel reinigen van pesticiden, bacteriën en schimmels.
+ Beschermen gezond leven met deze technologie.
+ Zuivering door Elektrolytische bewerking.
+ Verwijdert tot 99% bestrijdingsmiddelen en micro-organismen
+ Afmetiningen 10.5 x 5.5 cm..
+ Na deze Voedsel Reiniging 100% BPA- en PVC-vrij
+ Wij geven deze Voedsel Reiniger score: Uitstekend/Uitmuntend
+ Met onze duidelijke Nederlandstalige gebruikersuitleg
+ Direct te gebruiken
+ Eenvoudig uit-elkaar en in-elkaar te zetten voor reiniging.
+ 1 jaar garantie op deze Pesticiden-Vernietiger.
+ Besteld voor 15.00 uur morgen in huis.
- Geen nadelen gevonden.
De Werking van deze Pesticiden Reiniger
Door water, zout en elektrolyse te combineren wordt de moleculaire structuur van verontreiniging afgebroken, waardoor ze worden omgezet in onschadelijke niet-toxische stoffen.
Waarom is zout nodig?
Gewoon zout bestaat uit natrium en chloride.
Een zoutoplossing bevat daardoor natrium- en chloride-ionen (Na+ en Cl-), die nodig zijn voor de elektrische geleiding.
Ook helpen de chloride-ionen, zoals hierboven aangegeven, bij de vorming van Dichloor (Cl2), een sterk oxidatie- en ontsmettingsmiddel.
Wanneer de verontreinigingen onschadelijk zijn gemaakt zijn ze gemakkelijk weg te spoelen met water. Het resultaat is prachtig schone groenten en fruit.
Gebruikaanwijzingen van deze Pesticiden Reiniger
O Vul een pan of schaal met water.
O Voeg er een theelpeltje zout aan toe.
O Voorkeur Keltische en/of Himalaya zout.
O Roer nog even door het water heen zodat het zout goed oplost.
O Druk op AAN grote knop op de voorkant, het blauwe licht gaat aan.
O Plaats dan direct Voedsel Reiniger in het water.
O Zorg dat de Voedsel Reiniger helemaal goed onder water staat
O Doe vervolgens de groente en fruit die je wil schoonmaken in het water.
O Roer nog een paar keer de groente en fruit door de pan of schaal heen.
O Je mag dit 1x tot 2x herhalen,
O Bij meer als 4 liter water mag je het 3x tot 4x herhalen.
O Wanneer het blauwe licht uit gaat, is de cyclus compleet en het eten gereinigd.
O Laat het water weglopen en spoel je groenten en fruit nog even enkel malen goed af.
Bij een grote pan of schall met meer als 2 liter water met veel groene en fruit raden wij aan om 2 of 3 dit te herhalen voor het beste resultaat.
De Voedsel Reiniger kan gemakkelijk opgeladen worden met het bijgeleverde USB-kabeltje dat voorzien is van magnetische aansluiting. Er zit een accu ingebouwd (volledig waterdicht) die tot ongeveer 25 keer mee kan gaan wanneer het volledig is opgeladen.
Meest bespoten groenten
Groenten worden bespoten. Ook biologische groenten (alleen is dat bij hen in mindere mate het geval en zijn de pesticides ook minder schadelijk). Dit is nodig om ervoor te zorgen dat de gewassen geen schade oplopen door bijvoorbeeld insecten, vogels, schimmels, … . Om een goede oogst te garanderen, is het dus noodzakelijk om de groenten te voorzien van een jasje dat hen beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
Dit is het meest bespoten fruit, Bron: PAN-NL
Pesticide Action Network Netherlands
• Aardbeien
• Aardbeien
• Abrikozen Aalbessen
• Appels
• Bananen
• Blauwe bessen
• Blauwe bosbessen
• Bloedsinaasappelen (schil)
• Bramen
• Citroenen (schil)
• Dadels
• Druiven
• Frambozen (geel en rood)
• Kersen (zoet)
• Kiwi’s (geel, groen, rood)
• Mandarijnen (schil)
• Mango’s (schil)
• Nectarines
• Peren
• Perziken
• Pruimen
• Sinaasappelen (schil)
In het geval van deze groenten geldt dus sowieso: beter biologisch.
Hun biologische tegenhangers zijn namelijk veel minder bespoten en dus ook beter voor je gezondheid!
De meest bespoten groenten, Bron: PAN-NL
Pesticide Action Network Netherlands
• Aardappelen
• Andijvie
• Bleekselderij
• Boerenkool
• Bonen
• Broccoli
• Cherrytomaatjes
• Chilipepers
• Courgette
• Erwten
• Knolselderij
• Komkommers
• Kropsla
• Paprika
• Sla
• Selderij
• Spinazie
• Spuiten
• Witlof
• Wortels
In het geval van deze groenten is biologisch beter.
Hun biologische tegenhangers zijn veel minder bespoten en dus ook beter voor je gezondheid!
Biologisch is niet altijd noodzakelijk.
Je kunt jezelf natuurlijk ook de vraag stellen of het altijd noodzakelijk is om dieper in de buidel te tasten voor biologische voeding.
Niet op basis van onderstaand lijstje, met minst bespoten groenten en fruit.
De minst bespoten groenten en fruit zijn:
• Ananas
• Asperges
• Avocado
• Aubergine
• Cantaloupe meloen
• Champignons
• Grapefruit
• Kiwi (schillen)
• Mais
• Papaja
• Uien
• Watermeloenen
• Witte kool
• Zoete aardappel
Bron: Judith van de Hulsbeek, nutranews.org, nature.com, nos.nl, dr. Sara De Matteis, thorax.bmj.com, .pan-europe.info, ec.europa.eu, efsa.europa.eu, twnews.nl/nl-news, europa-nu, knack.be, boerderij.nl, foodwatch.org info@COPDoplossingen.nl .
VrijwaringDit product claimt niet ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.
Gratis eBook met veel tips over minder COPD
Download hier je gratis eBook =>>
1 - 23